Myskväll planerat

Gokväll mina vänner! En hektisk dag med städning och jobb är snart över. Nu blir det en latte (jag har ju nästan glömt bort mina vaniljlattar efter alla koppar te och varm choklad, knasigt!) innan jag ska ge mig ut i snön och möta upp älskade sambon. Ska hämta ut två paket och så köpa mat för kvällen. Kim är och hälsar på så vi ska käka, umgås och kanske spela en omgång Risk eller två. Trevlig kväll på g med andra ord.

Börjar längta riktigt mycket efter julmyset med familjen nere i Skåne nu också. Vi har härliga traditioner med godisbak och skinkgriljering, brödbak och egen skinka ett par dagar innan jul. Julpynt av granen den 23e då min pappa även sätter upp finaste krubban i ett antikt hörnskåp de har på väggen hemma och sen julfirande med hela stora tjocka släkten. Vi får se hur det blir med stora tjocka släkten i år dock då min morfar fortfarande (sen en dryg månad tillbaka) ligger på sjukhus och förmodligen inte får komma hem över jul. Detta kanske blir sista julen med de gamla traditionerna vi haft sen jag och min syster föddes så det gäller att ta vara på det. Nästa år kan vi mycket väl skapa nya traditioner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Myskväll planerat

 1. Haha vad rolig du är! Tror det bara är nån fix idé du fått för dig, nåt som ingen annan tänker på. Brukar ju vara så:)
  Och tack! Jag fotar alltid på M, men hur inställningarna är exakt varierar lite beroendes på ljus. Brukar testa mig fram lite och ändra med siffrorna så tillslut vet man aldrig hur det blir, haha

  Den där sista meningen i inlägget får mig att tänka bebis.. hmmm hihi

  • Haha kanske det kanske :) Får väl testa någon dag. Just nu känner jag mig stor som ett hus oavsett vad jag tar på mig.. inte bra med en sambo som älskar godis och är grym på att göra efterrätter och så ingen träning på kalaslänge och ja.. då växer man liksam :p Så när jag kommer i mina snyggjeans igen kanske det är dags att prova :p

   Haha.. ja det är väl ingen hemlis att jag har varit bebissugen i typ 3 år nu.. Men det måste ju passa med allt annat också.. Som vi bor just nu går det ju tex inte.. 3 pers på 26 kvadrat skulle va trååångt :p Det syftade mer på att jag är väldigt osäker på om alla mor och farföräldrar orkar ett år till då de är 85-90 år alla tre. Men det där med bebis känns ju som en roligare anledning :p

  • Åh jo.. jag hoppas också.. fast har ändå redan gett upp.. Men jag hoppas att vi får åka och hälsa på honom i alla fall. Resten av min släkt bor i Skåne så där har alla hälsat på honom redan men jag kunde liksom inte åka ner från Stockholm, har haft fullt upp :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>