Nu rullar vi hemåt

20121227-133116.jpg
Nu rullar vi på vägarna norröver igen efter nästan en vecka nere i Skåne. God mat, fina klappar och framförallt bästa sällskapet. Det är en lycklig tjej som äter McDonaldspaj i bilen bredvid världens bästa idag. Lyckliga är vi också över ytterligare några dagar ledigt hemma i Stockholm innan vardagen återvänder strax efter nyår. Då vi båda varit rejält sjuka nu under julen är det extra välkommet med kravlös ledighet.

Hittade som sagt så mycket fint på rean och jag är så sugen på att visa er så fort det finns tillfälle. Armbandet med örnen som ni skymtar ovan kändes som ett riktigt bra kap. Lite annorlunda och till det otroliga priset 24kr. Tack för det Bik Bok! Dags att rulla vidare här då det är många mil kvar att avverka. Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Nu rullar vi hemåt

  1. Tack! Vi var mest utanför själva stan, en liten sväng till ett köpcentrum för ett par småärenden och fika (och där var det smockat! oh!) men annars hängde vi på Ikea, Babyproffsen och lite så och där var det inte så farligt:)
    Hoppas resan hemåt gick bra!

    • Skönt :) Ja köpcentrumet vi var på igår var gaaaalet :p
      Jodå, äntligen hemma efter ca 7h inkl matstopp. Nu vila och imorgon mer vila, hihi :)

  2. Vilken mysig blogg du har!:) Jag har sett dig bland kommentarer i flera bloggar jag följer men detta är första gången jag är inne hos dig:) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>