På promenad

20121228-155439.jpg

Åh så soligt och fint det var när jag gick en promenad för en stund sen. Det blåste en del och känndes rätt kallt men så glad jag är att jag gick ut ändå. Så mycket energi de där få minuterna med sol ger och den friska luften gör under för förkylningen. Känner mig mycket piggare nu och laddad för kvällens middag med vänner på Hard Rock om några timmar. Men först blir det en lång varm dusch och lite fix. Hoppas ni får en fin fredagskväll mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer på inlägget “På promenad

  1. Hej! Vilka fina foton du tar, jättefin blogg verkligen! Jag fick ett tips från en blogg som jag läser, malinstolt.com, om din sida. Jag är gravid i vecka 34 och vill så gärna ta lite fina bilder på vår lilla bebis sen när den kommit till världen så jag tänkte höra lite med dig om du gör sådana jobb? Jag hittade ingen email här till dig men får jättegärna kontakta mig på Mariahermansson85@hotmail.com om det är så att det skulle finnas möjlighet att få anlita dig. /Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>