Packning pågår

Här packas det för fullt. Kläder för en vecka och julklappar till alla snälla. Till tonerna av julmusik såklart. Helt galet att vi åker redan imorgon. Var tog december vägen och hur sjutton kan det redan vara jul? Inte för att det gör något, jag längtar till imorgon och det ska bli härligt att träffa min familj igen. Och jag gillar verkligen våra julbakstraditioner och på lördag är det dags. Nu blir det en kopp chailatte och fortsatt packande. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>