Sjukstuga

Tittut från sjukstugan med feberfrossa och snuva. Fy vad förkylningen hade bitit tag imorse när jag vakna. Dagens planer på att besöka goda vänner familjen ställdes därför in för min del (och söta sambon som sympati-vilar hemma med mig) och det blev vila och glass istället. Det fanns också planer på att min snälla syster skulle ta lite bilder på mig till en ny snygg header men sjukstugan plus faktumet att det varit full storm ute hela dagen gjorde att även de ställdes in.

För att det inte ska tråka ihop fullstädigt här inne får ni några fler bilder från igår med godaste lunchen i form av hembakt bröd med egengjord julskinska och så några från pepparkakshusbygget och middagen. Nu blir det fortsatt vila här så hoppas jag på att må bättre imorgon så jag kan njuta av julfirandet (och all den goda maten!) fullt ut. För er som inte kommer sitta något vid datorn imorgon passar jag på att redan nu önska en god jul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Sjukstuga

    • Glatt ignorerande :p feber hade jaq både igår och idag men jag får ju vara med de jag älskar mest så lyckan tar överhanden :)

  1. Hoppas du har kryat på dig tills idag <3

    Du, en fråga ang foto! Just nu fotar jag med nikon D3100. Vi tappade den i stengolv i sommras och efter det blir bilderna jätte suddiga och svårt att hitta fokus. Tror du det kan ha att göra med det ? Funderar på att köpa en ny och vilken skulle du rekommendera? Är lite sugen på en canon och fotar ju mest till vardags så det behöver ju inte vara den värsta på marknaden ;-)

    GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! <3

    • Fortfarande sjuk men det går i alla fall åt rättt håll :) Ska kolla lit3epå det där med kamera så lovar jag att återkomma :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>