Som i en saga

Medan alla andra klagar sitter jag här och njuter av min sagovärld. Vågade mig ut en kort stund på innergården med kameran med dubbla allt av kläder. Titta så fint det är! Nu blir det fortsatt mys och njut här hemma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer på inlägget “Som i en saga

  1. Mycket vitt här med, men då är det bra med nån liten färgklick, hihi. Men ska nog pynta med nåt, som Madde skrev här uppe, lite silverkulor kanske? :)

    Jag börjar nog med tycka det är rätt härligt med snön, sålänge det inte blåser för mkt:) Har också vart ut på lite fotopromenad för att testa nya objektivet, hihi

    • Kolla på esportphoto.com, när jag fotar de bilderna är det ofta jätte mörkt och att köra under ISO 2000 är typ omöjligt.. Innan jag började fota esport vägrade jag gå över iso 400 :p Man lär sig att tänja sina gränser och jobba med vad man har. Efterbehandling kan också rädda så otroligt mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>