Sött och juligt

Sött och underbart värmande juligt är chailatten i min kopp. För er som inte gillar kaffe/latte, som vill ha något lite smakstarkare än te och som tröttnat på den varma chokladen. Chailatte. Så gott! Flaskan med sirap köpte jag på dagslivs men finns säkert på de flesta välsorterade livsmedelsbutikerna (bland kaffesorterna). Super enkelt att blanda, ca 10ml sirap per deciliter varm mjölk.

Jag ska strax ner och hänga den fjärde maskinen tvätt. Insåg att det redan var onsdag och om vi ska ha något rent att packa i väskorna imorgon inför resan på fredag var det bäst att få tvätten överstökad. Jag har också insett att det där med att städa lägenheten mest innebär att flytta runt högar av saker tills vi blir klara med den nya förvaringslösningen. Som det är nu får sakerna helt enkelt inte plats och även om jag älskar lägenheten, läget, takhöjden, fönstren, detaljerna, känslan, ljuset, atmosfären, så börjar väl även jag inse att det börjar bli dags att titta på något större. Helst en trea med gott om plats för kontorsmöbler då jag ju som ni vet jobbar hemifrån. Ett stort ljust och lugnt sovrum står också långt upp på önskelistan och allra överst (på önskelistan alltså) står väl lottovinsten som ska finansiera kalaset. Nåväl, drömma på hemnet har inte dödat någon, hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer på inlägget “Sött och juligt

    • Hihi ja såklart jag menade glass :P Uscj nej jag är verkligen inte nöjd med headern. Ska ta nya bilder till den på söndag om det inte ösregnar. Ska ju ner till Skåne så min snälla syster kan hjälpa mig.

    • Finns som en större 1,5L flaska också men de va rätt dyr (180kr) så jag tänkte att jag provar den lilla först. Jag letade efter pulver men hittade inget :p Gott var det i alla fall :)

    • Oh tack för tipset :) Gillar verkligen den från EH. Denna är också riktigt god men man känner framförallt på lukten att sammansättningen av kryddor är lite annorlunda, det är mer av någon krydda (kan inte sätta fingret på vilken dock :p).

  1. Pingback: Testar nytt | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>