Utveckling

Sitter för fullt och går igenom bilder och försöker få ner på papper vad som är bra och vad som är dåligt. Det är ingen lätt grej och ibland är det svårt att erkänna sina misstag. Helst vill jag ju inte titta på de där misslyckade bilderna (trots att jag vet att alla har sådana i sina mappar på datorn) utan bara visa upp de fina bilderna. Men jag vill ju också utvecklas och gå framåt så det blir nog bra det här. Det är i alla fall vad jag spenderat hela förmiddagen med.

Nu börjar det kurra rejält i magen och inte finns det något bra till lunch i kylskåpet heller. Får väl helt enkelt ge mig av till affären och se om jag hittar något lätt och gott. Ska passa på att köpa det som behövs till kvällens middag så att det bara är att svänga ihop det lite snabbt när jag kommer hem från gymmet. På med stora varma jackan då. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Utveckling

  1. Ja jag stod och spanade på såna där minimarshmallows i affärn häromdagen efter att du skrivit att du hade såna i men köpte inte, kanske skulle testa när man vill lyxa till det lite extra? hihi.Föredrar nästan varm choklad framför latte nu. DÅ är det nåt som är tokigt, haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>