Vinterkärlek och Skrivkurs

Då var det tömt och klart och det värsta är avstädat i Eskilstuna. Bara att beställa städfirma och sen skicka in nycklarna och så är det helt klart. Känns som en stor lättnad, framförallt ekonomiskt, då vi i drygt tre månader har betalat hyra och garageplats för något vi inte använder. Finns massa andra roligare saker att lägga dem pengarna på.

Nu sitter jag vid datorn i verkstaden medan min kära snickare sågar och spikar och har sig så att vår tuffa lofttrappa kan bli klar. Ytterligare ett projekt jag längtar till det är avslutat, dels för att jag är nyfiken på resultatet och dels för de praktiska medföljder den har. Skrivsuget som jag skrev om imorse sitter i så att det verkligen kliar i fingrarna och jag undrar så hur jag ska få det ur mig. När jag var yngre skrev jag otroligt många inledningar till noveller men det var väldigt väldigt få jag skrev klart. Jag hann mer eller mindre halvvägs och var ritkigt duktig på att bygga upp en story, jag visste bara aldrig hur jag skulle avsluta dem. Man kanske skulle leta upp en skrivkurs och lära sig? Hur jag nu ska hinna med det? Hum.. det får nog bli på hemmanivå så länge.. kanske skulle påbörja nått litet och se vad det blir av det. Så får det nog bli, men inte nu. Nu ska det byggas trappa, sambon behövde visst hjälp att hålla när han sågar.

20121208-155521.jpg

Vinterkärlek på Instagram de senaste dagarna. Ingen lär ju ha missat hur mycket jag älskar snön, haha. Snö, snö, snö, tjat, tjat, tjat. Trevlig lördagskväll på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>