White Christmas

Igårkväll satt jag och klickade runt lite smått bland butikernas sidor och jisses så mycket fint jag hittade. Fina vita klänningar och mysiga koftor och toppar. Skulle kunna tänka mig samtliga plagg här nedan och ska nog faktiskt ta en liten sväng på stan idag. Mest för att kolla efter något fint att ha till Jul så får vi se vad som får följa med hem. Skulle egentligen behöva göra en storrensning i garderoben då där är så många plagg som jag aldrig använde och som inte sitter vidare snyggt och sedan fylla på med nya bra basplagg och fina accentplagg.

Båda armbanden här under är jag jätte sugen på då jag mer och mer börjat använda armband och allt mer sällan kommer ihåg att ta på mig örhängen. Kanske även där för att jag inte har några jag verkligen gillar längre. Får väl ta en titt även på det under min tur till stan.

Sambon är i verkstaden och bygger trappa och jag ska ut en sväng på stan som sagt så andra adventsmyset får bli till kvällen. Vad ska ni hitta på idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “White Christmas

    • Ja eller hur.. shoppingfingrarna kliade ordentligt :) Beställde ju omlottkoftan fast i brunt sen på nätet då jag inte hittade dem i butiken. Kul att du gillar den.. känns ju alltid som en chansning när man beställer saker utan att känna och klämma och prova hur de är i storleken.

  1. Åh, jag har inte ens börjat tänka jul och nyårskläder, ångest! Garderoben är överfull men känns som om inget passar. Har tänkt precis samma tanke som dig om en storrensning och upphandling av basplagg, men sådant tar ju tid.. Ska försöka hitta ngt gammalt till julhelgerna istället för att köpa nytt, kanske piffar till det med nya accessoarer istället.

    • Mmm det tar tid.. och kostar en jäklans massa pengar. Jag handlade i alla fall en del igår och så har jag beställt hem två vardagsklänningar då jag mer och mer går runt i leggings eller strumpbyxor och inte tillhör dem som gillar att visa upp baken för vem som helst. Jag har blivit så mycket mer “tjejig” i min klädstil med dova färger och spets. Säkert mycket därför som jag inte riktigt trivs i min egen garderob då den innehåller så mycket annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>