1 fil, 2 filer, 3 filer

Nu är jag klar med allt jag kunde förbereda under utvecklingssidan. Wiho! Nu sitter jag bara och väntar på att en och en halv evighet ska ha gått och att alla tusentals filer har flyttats till rätt ställe. Tror jag ska belöna mig med en stund med min bok i soffan medan jag väntar på att överföringen ska bli klar. Hur har er torsdag varit hittills?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “1 fil, 2 filer, 3 filer

  1. Min torsdag har varit mycket innehållsrik.Först sjukgymnasten så till farbror Nisse o hämta ved o så gick Volvons avgasrör sönder.Så det hörs ända in till stan när jag startar den o kör.Får ta o fixa till Passaten.Tur att jag har den som jag fick av min älskade son.Det låter väl inte som så mycket men det är ju lite avstånd här ute på bysstan.Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>