Äntligen

Även denna dagen började med en morgonpromenad och dessutom ett bokat aerobicspass till ikväll. Så galet skönt att äntligen känna att kroppen inte klagar utan verkar vara med på att det är dags att bli frisk och komma tillbaka till träningen. Längtar redan nu till ikväll och att få ge järnet till bra musik.

Dagens planer är inte helt spikade än men det blir en hel del jobb med hemsidor, kod och bilder till dessa i alla fall. Behöver få klart nylanseringen av min egen företagssida med de nya fotopaketen nu när vi glidit in på 2013. Bokningarna för sommarens bröllop trillar in så smått och även en del gravidmagar och små bebisar vill förevigas så det är hög tid att få upp sidan. Vad har ni för planer denna gråmulna torsdag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Äntligen

  1. Förstår precis hur du menar och är nog lite lika vanligtvis, men inte i barnrum, där får det gärna vara lite mer plottrigt och barnsligt :D Och Lovas rum är så sterilt med de vita väggarna så lite mönster och färgglada tavlor och prylar och sånt tror jag kommer göra susen :D

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>