Årets första dag

20130101-194614.jpg
Här startar vi året med en rad missöden. Vaknade efter en lång, skön sovmorgon pigga och utvilade och gav oss av mot svärmor. Nästan hemma hos henne ska vi över en backe som är helt täckt av blankis. Bilen sa nej tack, gled baklänges och ställde sig på tvären. Fick hjälp att dra loss den ur snön och hyresvärden var där och grusade lite (vilket inte var gjort innan, helt sjukt!). Käkade lunch hemma hos henne och skulle sen hjälpa henne och handla innan vi tog tåget hem. Tog den andra bilen med rejäla dubbdäck och hjälpte det? Nej! Av gled vi igen, på samma ställe. Slutade med att Tobias hämtade sand och la runt däcken och så fick jag och svärmor sitta i bagageluckan för att lägga tyngd på ett v bakhjulen. Efter lite kämpande kom vi loss och gled ner för backen så vi kunde köra vidare. Nu är vi nästan framme i Stockholm och skrattar mest åt äventyret. För så mycket gör det inte, det enda som hände va ju att vi fick ta ett tåg som gick 3 timmar senare.

Hur har er första dag på året varit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Årets första dag

  1. Åh vad jag hatar blankis. Sandvägarna här i byn är inte heller sandade så man vågar ju knappt gå på vägen (eller köra när man är feg som jag). Lite som bambi på hal is xD Man tycker ju de som sköter om vägarna skulle slänga ut lite sand åtminstone. Men tur att inget annat hände och att man kan skratta åt det efteråt :)
    Den andra bilden är såå fin!

    • Som tur är sambon min inte feg utan en sån som bara löser problemet istället :) Och ja, de va så himla fint där i solnedgången att jag hade kunnat fylla minnet på kameran :p

    • Var nog aldrig någon större fara.. Som jag sa till Tobias, vi åkte ju av i minus 5 km/h i och med att vi gled bakläges ner för backen innan bilen gjorde en liten piruett :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>