Bebisgosbilderna har landat i datorn

Åh älskade bebisgos! Jag har haft en underbar dag med den här lilla sötnosen. 9 dagar gammal och så så liten (född en månad tidigt så extra mini mini). Bilderna ovan är helt oredigerade och har nyss landat i datorn. Kommer bli många timmars jobb efter träningen ikväll, man kan ju inte ha en sånhär skönhet väntades, hihi. Detta är verkligen en favorit att fotografera, så himla mysigt. Lilla fröken var inte så sugen på att ligga på mage och nakenbilder var inget hon jobbade med. Bara att anpassa sig (såklart!) och vi tog istället söta bilder, med blöjan på, insnurrad i olika fina filtar.

Nya fina korgarna och filtarna fungerade jättebra och mest använd vart faktiskt en tubhalsduk med luva i vitt från Pieces. Den använde jag som allt från wrap till filt, perfekt med den fina stickade strukturen. Kul att man kan använda lite oväntade saker och göra dem till något som ser fint ut på bild. Tunnan på bilden är bl.a. en blomkruka, hihi. Nu blir det en latte och en stunds avslappning framför senaste avsnittet av American Idol, sen bär det av till Pole Dance träningen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer på inlägget “Bebisgosbilderna har landat i datorn

    • Och åh, läste noggrannare nu, trodde att halsduken var en filt! Såna där filtar har nästan alla småttisar här, helseteppe kallas det, Lova hade rosa och lillebror måste ju såklart också få en egen – enig i att filtar och liknande gör sig så bra på bild <3

      • Mmm har sett filtar fast inte halsdukar med luva innan.. Och denna är ju vuxenstorlek så mini mini här försvann ju nästan i den och man kunde vira hur många varv som helst, hihi :)

    • Hihi ja det är “bebis crazy mode” här hemma.. Jag är sååå sååå sugen :p Blir lite trångt att bo tre pers på 26kvm bara, hihi :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>