Blandade känslor

Jag var så otroligt trött när jag vaknade imorse. Hade ändå sovit 8 timmar bredvid min finaste älskade som äntligen kommit hem efter 2 veckor i Jönköping men det kändes mer om 8 minuter. Kämpade mig ändå upp, snörde på mig träningsskorna och följde Tobias till jobbet för min timmespromenad. Friskt och skönt och förvånansvärt varmt ute med ett par plusgrader. Halvvägs på promenaden fick jag ett tråkigt samtal från min syster. Min morfar har gått bort efter en kort tids sjukdom.

Diskussionen med min syster handlade mycket om ifall hon var ensam om att vara en kall och ond människa. Hon sa att hon inte hade känt så mycket när hon fick reda på det tidigt imorse. Jag försäkrade henne om att om hon var kall och ond, då var jag det också. Hemskt kanske ni tänker men han var väldigt sjuk de sista två månaderna och när vi träffade honom i julas var det uppenbart att han inte skulle bli bättre igen. Vi har liksom redan slutit fred med att han är borta, både jag och min syster.

Jag känner mig istället glad idag, om än trött. Ingen förtjänar att må som han mådde på slutet, det är bättre att de får ta slut då. Och dessutom är ju min älskade fina Tobias äntligen äntligen hemma igen. Vi är helt enkelt inte gjorda för att vara ifrån varandra. Igårkväll när han kom hem åt vi hans hemlagade husmanskost (åh som jag saknat!) och firade med en liten påse lösgodis (vi åt inte ens upp hälften och kände oss väldigt duktiga efteråt, haha).

Idag blir det en del planering inför de kommande månaderna samt (lätt en av de tråkigaste delarna med att ha eget företag) fakturabetalningar och faktureringar. Strax dags för lunch också, jisses vad tiden sprungit iväg idag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer på inlägget “Blandade känslor

  1. tråkigt att höra! det är så sorgligt när människor bara tynar bort framför ögonen på en, när det tar slut då är det såklart jättesorgligt men också en liten lättnad att dom vi älskar mest inte behöver lida mer. When it’s time, it’s time. Vad skönt att du har fått en så pass bra idag i alla fall :)

  2. Usch jag känner igen den tankegången. Det var precis samma för mig när min morfar gick bort. Hade ändå turen att träffa honom dagen innan, dock var han då medvetslös. Ingen ska behöva lida så som han gjorde, därför känner man nästan mer glädje än sorg när det väl tar slut. Visst att jag grät och var väldigt nere ett tag, men det var mer tanken på att aldrig få träffa honom igen som gjorde mig ledsen. Åh vissa dagar saknar jag honom så mycket, min älskade Moffe, men han har det bra nu!! Mina tankar går till er idag, dig och din familj, hälsa din mamma och beklaga sorgen. Massa kramar min underbara vän <3

  3. Jag tycker inte att du o din syster är känslokalla.Det är ju av kärlek till er morfar som ni tycker det är bäst för honom att få sluta.Man önskar ingen man älskar att må dåligt.Så hade han ju uppnått en aktningsvärd ålder.Kramar.

  4. Är inget konstigt alls.. när någon blir sjuk och dålig och man anar “utgången” så börjar man bearbeta det redan då. Är ju ofta så vi fungerar…

    Och oj.. vad jag blev sugen på falukorv nu!! GOTT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>