En fredagskväll på gymmet

Handskar – Casall, Linne – Nike, SportBH – StayInPlace,
Byxor – Gina Tricot, Skor – Nike Lunarglide

Äntligen hemma och vrålhungrig efter ett sent pass på gymmet. Var där med Amanda och körde vår vanliga kombination av crosstrainer, rodd, kettlebells och plankor. Stannade till stängning och det var så härligt sista halvtimmen då det nästan var helt tomt i gymmet. Antar att folk har “bättre” saker för sig en fredagkväll än spendera en timme eller två på gymmet.

Vi ökade 2kg på vikten på våra kettelbells på några av övningarna idag och det känns mer skillnad än vi kunde ana. 2kg är ju ingenting men jo, efter 4 minuter i en tuff övning är det stooor skillnad. Nu är det hur som helst dags för sen middag, lax, keso och avokado får det bli. Enkelt och gott om protein till mina stackars muskler. Imorgon vilodag och på söndag egenträning på Pole Dance studion. Trevlig fredagskväll mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “En fredagskväll på gymmet

    • Tack :) Riktigt skönt att köra igenom hela kroppen och så tacksam för att min trasiga knä inte klagat en enda gång de senaste två veckorna :)

  1. Vad härligt med en work out:) Är grymt sugen att ta mig till gymmet idag också, men tror jag får vänta tills imorgon:-/ Lillan är dålig och sen ska det handlas och så idag. Hoppas på att få plats på ett Sh’Bampass imorgon em:)

    • Du kan ju alltid kära lite hemma :) När jag har svårt att hinna med träning kör jag ett 4 minuters pass enligt länken nedan och sen 8x20sek plankor på det. Tar 8 minuter av din dag, till och med jag som bor i en miniliten etta har plats att göra det hemma och det är såå mycket bättre än ingen träning alls :)

      http://nenas.se/2013/01/traningstips/

  2. Heja dig! Duktig du är ;) Ja det är ju viktigt att utmana sig själv ibland med vikten, så att man får kämpa lite extra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>