En hög med böcker

Det här är dagens plan, böcker och kaffe. Och kanske en vända till gymmet. Inte något annat. Jag har sovit så dåligt i natt att jag ser i kors och knappt vet mitt eget namn. Jag är inte så bra på det där med att vara själv, att sova själv. Usch och fy.. vrider och vänder tills jag äntligen somnar. Sover oroligt med många drömmar och vaknar med ett ryck flera gånger per natt, extra många just denna natten. Känns lite barnsligt, löjligt nästan, men det är väl ännu ett tecken på att det är han och jag som gäller. Tillsammans, inte var för sig.

Om jag känner mig piggare i eftermiddag kanske, kanske jag letar mig ut till Stoff och Stil (favorit tygaffären som ligger i Kugens Kurva). Jag behöver pyssla. Sy. Det kliar i själen. Och ja, konstigt inlägg men jag är som sagt helt galet trött. Tog säkert 30 minuter att skriva detta. Så nu bär det av mot soffan och bokhögen. Ha en fin måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer på inlägget “En hög med böcker

 1. Åh, ÄLSKAR Stoff och Stil. Jag är dock katastrofal på att sy och har knappt tålamod för pyssel. Haha!

  Hoppas du känner dig piggare nu och snart får sova ihop med kärleken din. Vart är han förresten? :)

  Och du. TACK för så himla gulliga kommentarer var dag. Värmer och glädjer massor!

  • Jag med .. Stoff och Stil och Panduro Hobby <3

   Usch nej.. inte lika trött kanske men istället illamående och huvudvärk :( Han ärmed jobbet i Jönköping och bygger en bio. Har varit borta snart en vecka och lär vara borta minst en vecka till :(

   Tack själv :) Och din blogg är ju mysig, klart man tittar in där :)

  • Ja jag har inte börjat än.. håller på med Catching Fire nu men när jag är klar med den blir det Beautiful Creatures. Den har bott i bokhyllan ett bra tag men nu när filmen snart kommer måste man ju läsa den först :p De andra två är sambons som råkade ligga i samma hög. Första boken i Game of Thrones och Metro 2033 :)

   Tack.. jobbar på det!

 2. Eller hu! Helt fantastisk kvalitét som håller tvätt efter tvätt efter tvätt (nu lär jag som en reklamdam men det är verkligen så, haha!), och såå sköna mot lilla huden, har varit helt fast sen Lova hade första settet som nyfödd :D

  Och haha, så sött! Kan se dig som liten 1-åring med kånken stoooor på ryggen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>