En kväll hos Kikki

Det blir ett sent och kort hej här från ettan på Kungsholmen. Vi (läs Tobias) hjälpte min vän Kikki att sätta upp en lampa och ett par reglar på en vägg ikväll och efter det åt vi Tobias Special Gratäng som jag så fint döpt den till. Supergod low carb gratäng med köttfärs, bacon, svamp och zuccini. En latte på det och sen bar det av hem igen. Nyss landat här hemma tänkte vi ta ett avsnitt Fringe i soffan innan det är dags att nanna kudden. Så nu säger jag gonatt för kvällen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “En kväll hos Kikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>