Födelsetavla

Åh så kul det var på Pole Dance passet idag! Bra gick det också, ni som följer mig på instagram (@iamdeazid) har ju redan sett. Har ju kunnat göra en basic invert tidigare men har ju inte testat på drygt 4 månader så det kändes som en liten seger att jag fortfarande kom upp. För er som inte vet är en invert när man hänger upp och ner på polen med fötterna/benen rakt upp och huvudet rakt ner mot golvet. Nu ska jag bara bygga upp saftigt med muskler så att jag är stark nog att göra den graciöst, hihi.

Det blir kanske lite mycket reklam för mitt företag här i bloggen men jag har märkt att det är ett superbra sätt att nå ut till folk och ni är ju flera som vill se det jag gör. Nu erbjuder jag en födelsetavla med namn och födelsedata på köpet till alla mina kunder som bokar en New Born fotografering innan sista mars. Födseln är ju inget man på förhand vet när den sker så boka gärna när du är runt v30 så jag kan hålla mitt schema flexibelt. Se bara på lilla Julie på bilden här ovan som tittade ut en hel månad innan BF, bara två dagar efter att jag kört en gravidfotografering med hennes fina föräldrar. New Born-fotograferingen bör ske inom barnets 10 första levnadsdagar, desto tidigare desto enklare/bättre resultat i regel.

Nu blir det en stoooor latte och senaste avsnittet Arrow. Har varit så frusen sen jag kom hem och även efter träningen tog det inte lång tid att kylas ner igen. Kanske inte så konstigt när det är -18 ute. Brrr! Ni får ha en underbart trevlig kväll mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer på inlägget “Födelsetavla

    • Åh det är så gott :) Men som sagt… ät fort.. annars blir den lite slajmig och simmar iväg :p (haha gott det låter då när man säger så :p). Jag brukar äta locket först och doppa det i gädden lite, sen lägger jag i bottnen med allt gojs på i mjölken och så äter jag de med sked :)

    • Hihi ja jag funderar på vart som är bäst att sätta upp reklam. I och med att jag inte själv har barn vet jag ju inte helt vilka “typiska ställen” gravida brukar hänga på :p Lite reklam på facebook blir det nog men tycker det är svårt att rikta den rätt då få fyller i att de är gravida där. :(

  1. Fina bilder du tar!Såg bilderna på lilla Julie och blev själv sugen på att få vår lille son fotad som närmar sig 1 månad.Hur mycket tar du?Kommer du hem eller hur gör du?

    • :O Censur :p Jag skrev nått om att ni va underbara och att nyckeln till fina bilder är tålamod och att vi ju ber henne sova i jättekonstiga ställningar så det är inte konstigt att det krävs lite övertalning :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>