Gårdagens

God… lunch? Ja här ligger vi lite efter. Han ju aldrig visa er (går)dagens igår så jag tänkte att ni får den nu. Supermjuk och skön topp från Halens med söt spets på axlarna samt överdelen av ryggen och en ljusgrön “sjalkofta” från KappAhls Vintage Stories. Båda köpa på rea nu i julas och båda kommer funka lika fint till sommaren. Håret är lockigt för en gångs skull, något det är allt oftare sen jag fick mina CurlFormers i julklapp. Snabbare och smidigare och bättre resultat än med locktången. Det enda är väl att man måste sitta ett tag med dem i men det kan jag lätt leva med. Dessutom fungerar dem utan värme så det är så gott som noll slitage på håret vilket är bra nu när jag färgat det en del.

Dags att fortsätta med förmiddagens jobb och i eftermiddag blir det nog en sväng på stan. Ska leta efter en jobblaptop samt lite rekvisita till mina new born fotograferingar. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Gårdagens

  1. När jag var ung för 100 år sedan :) så fanns det något som hette Carmen curler som man satte i håret o lockade det. Jag tycker din nya hårfärg är jätte fin. O dina toppar oxå.Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>