Good morning my l❤ve

Godmorgon mina fina! En sån underbar kväll vi hade igår, med god mat på Mongolian Barbeque och en (faktiskt) riktigt bra actionfilm på bion efter det. Vi två, lugnt avslappat och mysigt, helt rätt sätt att fira våra sex månader ihop. Jag fick det sötaste lilla halsbandet av min älskling, kommer aldrig vilja ta av mig det. Lovar att visa er sen (får väll ta av det en liten stund i alla fall så jag kan fota det, hihi).

Idag ska vi ner en sväng till verkstaden och måla. Borde hinna två lager idag och isåfall kommer den va torr och klar att flyta upp i lägenheten imorgon! Åh så skönt det ska bli! Att kunna städa och göra fint och att det faktiskt är undanplockat på riktigt när man är klar. Att allting har en plats och att man faktiskt kan se golvet. En lyx men lätt förbiser när det är vardag men som för oss, som bott i en galen kaos och röra i flera månader nu, är lyx utan dess like.

Nu imorse, som egentligen fortfarande pågår här hemma i mjukisbyxor hihi, tog vi en lång skön sovmorgon efter den sena bion. Två kaffekoppar istället för en, det är en lyx vi inte ser ofta här då vi sällan äter frukost hemma tillsammans. Tobias är ingen frukostperson utan dricker oftast bara en kaffe på jobbet innan lunch vid 12. Jag å andra sidan älskar frukost men tycker det är rätt svårt nu när vi försöker hålla oss borta från mackor och gröt och cornflakes. Kaffet serverades i alla fall i en av mina söta hemgjorda koppar med texten Good Morning my Love, känns lkite extra mysigt att bjuda på kaffe med söta små meddelanden. Här hittar ni en super simpel tutorial över hur jag gjorde.

Dags att dricka upp latten och sen ta tag i dagen. Ha en underbar lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Good morning my l❤ve

  1. Eller hur! Och man slipper snåla “åh nu har jag bara två lattes kvar, kanske är mer sugen senare?” haha. Vi har ju en bit att åka för att få tag på, kan ju visserligen beställa från nätet men det blir knappt aldrig av.
    Åh 11! Sålänge har jag inte sovit på, jag vet inte hur länge? Sover inte ens så länge när vi har barnvakt, haha. Kroppen är nog inställt på senast nio/halv tio:)

    • Precis så.. vi köper ju våra på den mataffären vi har närmst så de e ju lite lyx men ändå inget vi köper bara för att en sort är slut så.. :)

      Ja alltså, inte jag heller innan. Men nu börjar Tobias jobba 9 så vi går inte upp förrän 08:15 i vanliga fall och då är inte 11 lika stor skillnad. Vi har liksom snurrat lite på dygnet och verkligen vant kroppen vid 8 timmars sömn (vilket säkert inte skadar trots att jag klarade av att leva på 5-6h tidigare). Gött var det idag i alla fall! Kan dock ofta inte sova så länge (11 är nog min absoluta gräns) då jag ofta vaknar med huvudverk isåfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>