Gravidfotografering vid Stadshuset

Vilken härlig morgon vi fick med så underbart fint ljus att jobba med. Vi började en sväng vid stadshuset och blandade motljus med det härliga ljuset mellan pelarna och fortsatte sedan till Marias fina lägenhet där vi tog några magbilder. Visst är de fina ihop? Jag har världens bästa kunder ❤

Vi lyckades måla klart förvaringsmöbeln igår så den kunde torka till idag och nu kommer strax Tobias och Micke och bär upp den här i lägenheten. Jag är så himla nyfiken på hur det kommer se ut och ser verkligen fram emot all förvaring den innebär.  Äntligen kommer vi få lite ordning här i vår lilla etta! Superskönt ska det bli. Dags att springa ner och möta dem och öppna alla dörrar. Vi hörs sen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 kommentarer på inlägget “Gravidfotografering vid Stadshuset

  • Haha ja du få väl vänta till sent på kvällen när det är som svalast :p Eller öppna frysen och sätta dig på golvet i köket ;)

   Tack :)

 1. Tjohoo vad FINT du fått det! Blev helt glad av att kika in här, jättefin header! :)

  Haha varför är det så svårt liksom att bara göra? Och ju längre man väntar desto mer jobb blir det ju… Man kan ju byta ut kort och sådär med allteftersom. Tänker när lillebror kommer (alltså jag har verkligen snöat in mig på lillebror nu men borde väl inte säga så utan vara lika öppen för syster, haha) vill man ju ha kort på honom/henne med, men borde sätta igång innan som sagt för sen vet man ju absolut inte hur mkt tid man får. Vill bara ha en liten fin bänk/möbel under också och den vill jag gärna köpra först innan bilder sätts upp. Jaja, bortförklaringar. Nu jäklar ska jag ta tag i detta! OCH den där fotoboken på Elliots första år. Och Elliots andra år. Och Thailandsresan. Och alla andra kort man vill ha på annat ställe än på datorn…

  • Åh tack :) Jag är faktiskt riktigt nöjd och det känns väldigt jag :)

   Hehe precis.. allt det där man borde ta tag i.. och faktiskt vill.. men bara inte får tummarna ur till.. Dock är det ju en perfekt sysselsättning om du behöver sitta still och ta det lugnt :)

 2. Häääär också! Och muggarna och tallrikarna och kuddarna och filtarna och allt från den serien, hihi, såå fint! Den är från Audrey kollektionen :D

  Och ja, visst är det häftigt! Älskar, älskar, älskar att få bära mitt barn inne i magen, så glad att jag är kvinnan och får den äran ;D

  KRAM – Underbar bild! Du är så duktig <3

 3. Pingback: Svartvit kärlek | Nenas.se

 4. Pingback: Födelsetavla | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>