Idag är dagen

Efter en natt i en väldigt tom säng där saknaden va stor och sömntimmarna oroliga är det nu planering som gäller här hemma. Idag är dagen jag tänkt lansera företagssidan och därmed även dagen som det mesta måste vara färdigt. Mycket jobb kommer det bli men det ska gå. Önskar bara att jag hade hittat den där perfekta laptopen igår så jag kunde suttit i soffan och myst med en kopp te, för just så känner jag mig idag. Under filten med en kopp te, det är där jag vill vara. Eller ja.. om vi nu ska vara sånna så vill jag ju helst vara med Tobias (och ja, jag känner mig löjlig som inte fungerar ens ett dygn utan min fina).

Nu blir det en sen morgonsmoothie och jobb jobb jobb. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Idag är dagen

  • Åh va skönt att jag inte är ensam om det :p Det blir så påtagligt i och med att jag jobbar hemifrån och redan spenderar många timmar om dagen själv.. nu blir det så väldigt ensamt :(

 1. Tack söta! <3
  Ja jag kunde liksom inte sluta, det var både roligt och så ville jag ju bli klar, och det blev jag imorse! (med en kopp choklad bredvid, haha, såklart!). Nu ska jag börja med nästa fotobok, lika bra när jag är inne i stimmet:)

  Lycka till idag! :)

 2. Hej!
  Vad roligt med ny hemsida, ska bli roligt att se :)

  Här har det ju hänt grejer som du har förstått. Vilken TUR att vi hann ta gravidbilderna, det är jag så himla glad över nu! Tänk om vi hade vetat att det var i sista sekund :)

  Vi vet inte hur länge vi blir kvar på bb, det beror på hur lilla Julie mår och när hon börjar gå upp i vikt. Men förhoppningsvis är vi hemma senast i början på nästa vecka. Jag hör av mig så snart jag vet men vi kan väl satsa på att fota tors/fre nästa vecka om det fungerar för dig? Så hör jag som sagt av mig så fort jag vet mer. Tack igen för att du tog så fina bilder på oss i söndags. Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>