Ljust och vårigt till garderoben

Titta vilka fina toppar jag trillade över på rean på egobird. Mina för 250kr inkl frakt så det var ingen tvekan där. Fick ju lite pengar att använda “till nått fint” i julklapp och detta kändes som ett ypperligt tillfälle att spendera en del av dem. Hoppas bara på att storlekarna fungerar då jag aldrig beställt från dem innan.Oavsett, tips tips, då det är riktigt bra priser på rean!

Idag har varit en riktig tröttisdag och huvudet värker lite smått. Längtar med andra ord tills min fina kommer hem så jag får slappna av, dra på mig mjukisbyxor och krypa upp i soffan bredvid min favorit. På fredag är det en lite speciell dag. Då firar vi ett halv år tillsammans. Så kort kan tyckas men det känns precis som om det alltid varit vi två. Men ändå, ändå är jag som nykär och går runt på små rosa moln varje stund jag får ha honom i närheten. Hur kan det va möjligt att älska någon så mycket? Vad vi ska göra på fredag vet jag faktiskt inte men något trevligt får vi ju hitta på. God mat lär det bli i alla fall, det är något vi båda verkligen uppskattar.

Nähä, sista rycket för dagen här nu. Vad ska ni hitta på ikväll?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Ljust och vårigt till garderoben

    • Sant :) och ja, mitten är väl bäst :)

      Ja den ena fans i 38 och den andra i 40 så jag hoppas verkligen att de passar, så himla fina :)

    • Ska bli superkul! Fotar ytterst sällan i studio eller med blixt överhuvudtaget men gillar verkligen Gordons bilder så det ska bli jätte intressant :)

    • Ja de va därför jag slog till.. Tänkte egentligen ta det lugnt med shoppandet men de där plaggen passar perfekt in på vad jag vill att min garderob ska se ut som i vår så till det priset var det ett givet klick :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>