När sambon experimenterar i köket får damen diska

Han är så söt min fina sambo, ringer hem och ber mig diska för att han ska experimentera i köket (tro nu inget dumt, det är nästan alltid han som diskar i vanliga fall och detsamma gäller maten, hans kök helt enkelt, hehe). Nu håller han på att svepa ihop någon slags experimentell köttfärslimpa med svampsås och det doftar så gott att min mage håller på att dö av längtan. Så gott det ska bli med mat!

Till maten tänkte vi ta upp en av mina gamla favoritserier (som jag missat de senaste säsongerna av) och se från allra första början då Tobias inte sett det innan. Jag älskar Sci-Fi och Fringe har genom åren hållit sig högt upp bland mina favoritserier så det ska bli kul att se de allra första avsnitten igen. Nu börjar det slammras mer porslin här bakom mig, ett klart tecken på att det snart är klart. Ha en fin kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer på inlägget “När sambon experimenterar i köket får damen diska

  • Verkligen! Denna va annorlunda men supergod, passade superbra till svampsåsen men hade absolut inte passat till lingon :p

 1. Men gud så gott det ser ut med köttfärslimpa! Det ska jag nog försöka få mannen att laga åt mig någon dag, det är han som står för matlagningen när det ska bli ätbart ;)

  Den nya headern är superfin, du är så duktig! Jag ser verkligen fram emot söndag och att få se bilderna efteråt :)

  • Hihi ja samma här :) Tobias lagar all den goda maten :p Tänkte slänga upp ett recept under morgondagen om jag kan klämma ur honom det. Det är nämligen lite “äsch jag kör på känn” hos honom :p

   Tack :) Åh ja det ska bli så kul :)

 2. Tänk vilken fin son jag har :) Visst är han underbar? O det är faktiskt sant han lagar aldrig efter recept.Samma som jag vi kör på känn.Kramar svärmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>