Ombre

Jag känner hur intelligensen bara flödar över mig som numera icke-blondin. Haha nej, skämt åsido. Men det här känns verkligen hemma. Många gånger då jag gjort förändringar med mitt hår har jag fastnat vid spegeln och tänkt en extra gång på hur det ser ut, helt enkelt för att jag varit ovan. Men nu känns det bara naturligt. Fyra långa timmar satt jag hos frisören och hon hann ändå inte klart. På måndag ska jag tillbaka och lägga på mer värme i topparna (så att det blir som på bilden ovan som jag hjälpt lite i photoshop).

För att få denna effekten, dvs en naturligt mörk ombre, som blondin la hon först mörka slingor från hårbottnen till 2/3 av längden och i hela håret. Efter det la hon den mörka färgen “mellan foliepaketen” på drygt 1/3 del av längden i hela håret. Detta innebär att första tredjedelen av mitt hår är en mörk, varm ton (W7 blandat med W6), andra tredjedelen är slingat med samma färg där de andra slingorna är den blonda färg jag hade sedan tidigare och sista tredjedelen är mitt blonda hår sedan innan. Håret tonas alltså mjukt över från mörkt till ljust. Trots att jag var väldigt varmblonde innan var det inte tillräckligt då den bruna nyansen va väldigt varm. Därför ska jag tillbaka på måndag och lägga på mer värme på topparna och de ljusa slingorna, de ska alltså fortfarande vara lika ljusa, bara mycket varmare.

Vad tycker ni? Funkar det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer på inlägget “Ombre

    • Hhi tack :) Ja det kommer bli bra på måndag tror jag, när jag lagt i den sista värmen och det ser ut ungefär som på bilden :)

  1. Hur snyggt som helst!!

    svar: Jag köpte den flaskan på en webbshop som stängt nu… Men har sett den på en inredningsaffär i Karlstad också, så den finns nog lite här och där, kan jag tro. Märket på den är “House Doctor”, iallafall. Kram!

  2. Pingback: Loftbygge: Äntligen en trappa upp! | Nenas.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>