Rena Rama Julafton

Idag har varit rena rama julafton. Brevbäraren kom förbi med inte mindre än tre paket. Perfekt denna oändligt grådaskiga dag med regn som droppar titt som tätt. Ett av paketen var månadens GlossyBox, mitt andra paket.  I paketet fans sminkservetter, tandkräm, eyeliner, hårspray och nagelbandskräm samt en presentcheck på 150kr. Jag tyckte nog att förra paketet var roligare men jag kommer definitivt använda samtliga produkter utom tandkrämen då den har smaken “strong mint” och jag är otroligt känslig mot just mint. Den får bli sambons istället. Sminkservetterna har jag redan hunnit testa. Otroligt mjuka, doftar gott och är lite fuktigare än många andra märken vilket jag gillar. Tycker ibland det är svårt att få bort bl.a. mascaran om servetterna är för torra. Nagelbandskrämen är även den en klar favorit från start. Svag doft av citrus och mjuka snygga nagelband så jag slipper skämmas när jag visar upp mina händer. Favorit!

Kan hur som helst varmt rekommendera GlossyBox då det är som att få en liten julafton varje månad. Nu ska jag smutta vidare på min latte och fortsätta jobba här. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 kommentarer på inlägget “Rena Rama Julafton

 1. Kul med paket…jag fick min box igår. Min sista box. Valt att sluta abonnera på glossybox då jag vill låta den utgiften gå till gymkortet månadsvis istället. När sambon nytt jobb så kanske jag börjar igen:)

  • Hehe ja jag gillar överraskningen och att jag faktiskt varit nöjd med och använt de flesta produkterna jag fått i mina två boxar :)

 2. Paket på posten är alltid lika roligt!

  svar: Haha jaa.. men vissa saker underlättar ju faktiskt om man använder bestick. Det blir ju lite mindre kladd, om inte annat. Och ja, som t.ex. soppa så lär man ju få i sig lite mer mat om man tar skeden istället för pincettgreppet med fingrarna, haha!

  • Ja det beror på hur du fyllt i din profil. Man fyller ju inte bara i hudfärg och så utan även smak och “personlighet”. Tror det är det de baserar det hela på :)

 3. Älskar glossybox ;) kul med paket en gång i månaden. Ibland faller ju inte allt i smaken, men man kan ju alltid ge bort !

  • Precis :) Jag är nöjd med de flesta sakerna jag fått. Framförallt är jag nöjd “för mer pengar än jag betalat” om du förstår hur jag menar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>