Tiden springer fort när man smider planer

Oj som tiden sprungit iväg idag, helt tomt här inne ju! Jag har suttit och skissat och funderat över en nyhet till mitt företag som jag tror kan bli riktigt bra om jag får till det. Vågar inte riktigt berätta om det än, vill ha lite mer kött på benen först. Men det är spännande och roligt att få fortsätta utveckla mitt eget företag. I år är mitt år, bara så ni vet, hihi.

Nu är det snart dags för ett pass Pole Dance, har blivit dåligt med träning första halvan av veckan så jag ser fram emot att ta tag i det nu. På tal om träning ska jag, Amanda och Kikki på ett exklusivt event i helgen. Nike har NIKE Blast Night på Globen där man får testa ett av deras träningspass och se nyheter från vårens och sommarens kollektioner. Ser fram emot vad de har att erbjuda och såklart kvällen som sådan. Nähä, dags att byta om här hemma, vi hörs förmodligen lite senare igen. Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Tiden springer fort när man smider planer

  1. Åh då.. så spännande :)
    svar: Haha jaa.. vet du då… jag såg på din blogg att du beställt en sån kalender och då hade jag beställt min för typ en eller två dagar sen, och skrattade lite för mig själv. Läste dock från mobilen så blev inte att jag kommenterade nåt, och sen glömde jag bort det. Hahah.. lite roligt i alla fall ;) Great minds Think alike.. eller? ;) Kram
    Och ja… det är nåt visst med att skriva för hand ;)

    • Hihi okej :) Aah nä jag känner igen det där med mobilen och ipaden,speciellt på din blogg :( Det fungerar inte att kommentera och ändå försöker jag varje gång :p När man vill kommentera med “namn/url” så ska de komma upp en ruta men den laddar aldrig färdigt så de går inte att markera fälten och skriva i dem.. Du kanske ska klaga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>