Tittut i farten

20130118-134930.jpg Tittut i farten! Laptopjakten var lyckad och det lilla jag sett av och läst om den är jag riktigt nöjd. Tänkte visa er lite närmre när jag kommer hem. Ville bara titta in här lite snabbt. Hoppas ni njuter av lika fint väder som jag då Uppsala visar sig från sin soligaste (men kallaste) sida idag. Så vackert när solen får snön att gnistra. En vaniljlatte på stationen har jag hunnit hälla i mig också. Tågen går ju bara en gång i timmen så jag hade lite tid att fördriva. Ännu en stund att fördriva blir det på tåget hem som tar en dryg halvtimme men den tiden tänker jag spendera med näsan i boken jag läser just nu. Dags att hoppa iväg och köpa biljett, återkommer med en recension av laptopen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>