Träningstips

Så fort jag blir frisk är detta ett av träningspassen jag kommer köra. Aldrig mer kan man skylla på att man inte hinner. 4 minuter av din dag kan du absolut offra. Jag är ingen träningsexpert och tänker inte lova att det här motsvarar ett aerobicspass eller en tur på löpbandet, men det är definitivt bättre än “jag hann inte”. Så mitt lilla onsdagstips till er! Ni kan till och med köra med videon på i bakgrunden så har man dessutom någon som peppar en lite också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Träningstips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>