Underbara träning

Ett riktigt skönt pass på gymmet avklarat och en av favoriträtterna i magen, dags för en lugn kväll framför TVn. Det blev samma styrkepass som i lördags med Amanda och mitt knä säger fortfarande inte ett pip! Så himla glad att jag äntligen kan träna utan tusen komplikationer. Underbart! Några plankor, 4 olika övningar med kettlebells, 1 med medicinboll, magövningar från poledancen och så rodd och crosstrainer på det. 1,5h slit och så himla kul.

Vi bestämde oss för laxpasta till middag, en av mina favoriträtter och så enkelt att göra. Kan fixa upp ett recept sen om ni är sugna? Nu blir det ett avsnitt arrow, en latte och kanske lite strösurfande på Pintrest i iPaden. En lugn och skön kväll med andra ord. Hoppas att er dag varit lika bra som min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Underbara träning

  1. Fast just där var han inte sååå ynklig, mer lite busig, hihi.
    Ja namn är riktigt spännande, roligt (och svårt!). Men älskar att finurla, fundera och bolla. Det slutgiltiga bestämmandet blir nog ändå inte förrän bebis är här och vi ser hur han (hon) ser ut:)

    Såg riiiiiktigt gott ut, gärna recept på det! :)

    • Ja och namn säger ju så mycket om hur man upplever någon.. på nått sätt. .fast ändå inte.. hehe.. Ja spännande att fundera på i alla fall.. Jag har några favoriter i bakhuvudet som ligger där och gror tills dagen jag måste övertala T om något av dem, hihi :)

      Kommer imorgon, flera som önskat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>