Underbara vinter

Åh idag är verkligen en sådan dag då vintern är som mest underbar och man kommer ihåg varför man älskar den ibland, trots att det är snorkallt och mörkt. Idag var det bara sådär lagom kallt ute och solen värmde underbart i ansiktet. Det ledde till en liten omväg på väg hem från pole dance träningen. Vi gick nere vid vattnet och fick ett par fina motljusbilder. Nu har vi käkat lite och sjunkit ner i soffan här hemma hos mig. Snart blir det nog en latte skulle jag kunna tro, mums.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer på inlägget “Underbara vinter

  1. Vi bor i Helenelund, en station innan Sollentuna Centrum på pendeltågslinjen. För ett par år sedan hade jag nog varit mindre nöjd med att bo här och hellre velat bo “mitt i smeten” men nu med barn passar det oss PERFEKT. Det tar, som jag nämnde, bara 12 min in till t-centralen och ca 15 till södra station. Naturen finns runt hörnet och Edsviken är otroligt vackert sommartid med badbryggor, båtar, strandpromenad och motionsspår. Området ser inte så mycket ut för världen när man kommer med pendeltåget, vi bor i skitfula betonghus byggda på 60-talet men bakom husen ligger fullt med vackra villor i varierande storlek. Lägenheterna är bra planerade med stora rum, kostar inte skjortan och området är väldigt lugnt. Men utan att bli tråkigt. Kista Galleria med bland annat shopping, biograf, bowling och flertalet restauranger ligger bara 10 min promenad bort. Sollentuna Centrum ca 20 min promenad bort. :)

    Haha, åh vad långt det blev. Du får fråga om du undrar mer! ;)

    • Det låter ju trevligt :) Jag är ju lite kräsen (fast att jag inte har råd att vara det) och vill ju helst bo antingen i sekelskifteslägenhet, toppmodern lägenhet eller ett fint litet hus/radhus.. Så det där med boende är en dyr och komplicerad historia :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>