Upp-och-ner dygn och Inspiration

Hej och hå som vi vänt på dygnet här hemma. Trots att jag inte ens var på det där fotojobbet igår. Kroppen sa tack men nejtack strax efter att jag kommit ut ur duschen och det blev pillerknaprande under en filt i soffan istället för fotojobb på coolaste eventet. Tråkigt som fasen men säger kroppen nej så gör den det, inte mycket att göra åt. Jag såg hur många filmer som helst igår eftersom det var allt jag orkade med där i soffan. Sova utan min fina Tobias vid min sida är svårt och jag kollade därför film ända till 5 på morgonen och somnade sen av utmattning nån timme innan Tobias kom hem vid 7. Därför sov vi också till 2 innan vi masade oss upp och iväg till verkstaden. Där hällde vi i oss vars en kaffe/varm choklad och spacklade alla lådorna till förvaringsmöbeln vi bygger en första gång. Sen fuskade vi och åt pizza, slipade de spacklade lådorna en gång och åkte sen hem och tog tag i tvättberget som vuxit sig stort sen veckan i Skåne över jul.

Nu är planen strax en film men fram tills dess sitter jag och kollar runt i mina inspirationsmappar. Jag är lite sugen på att försöka mig på att sy en handväska i skinn då messenger väskan jag sydde till Tobias i födelsedagspresent blev såpass bra. Vill helst sy en i brunt eller beiget skinn i mellanstor modell så man får ner iPaden, plånboken och en vattenflaska men inte så stor att jag fyller den med en massa tunga saker och får ont i axeln som jag annars har en tendens att göra om väskorna är för stora.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer på inlägget “Upp-och-ner dygn och Inspiration

 1. Ja puh, det där tvättberget – vi är jätteduktiga på att tvätta, men sämre på att vika in det i garderoben, hahah! :D

  Och såå tråkigt med eventet, men tur det går fler tåg! Du vet att du står på min bröllopsfotografslista redan, hihi <3

  KRAM och trevlig kväll :D

  • Ja precis.. in i garderoben är sååå tråkigt!

   Hihi tack.. jag äker gärna och fotar er, fina fina familjen :) Och vi måste snacka om i vår också när mini kommer :D Drar iväg ett mail till dig sen :)

   Kram <3

 2. Så synd med eventet! Krya på dig!

  Jättesnygga väskor, diggade den höst till höger, festlig med alla remmarna :-) Sydde en handväska i helgen, men av ett par gamla jeans. Riktigt söt blev den! :-)

  • Ja jag gillar verkligen allihopa och funderar på hur man kan kombinera och fixa med olika material för att få ihop något snyggt :)

  • Haha precis :) Just nu är det lite tomt på kontot för att gå på en shoppingtur dock men man kan ju alltid drömma :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>