Våfflor ❤

Igår fick jag äntligen mina våfflor. Jag som har gått och varit sugen i evigheter men så har det helt enkelt inte blivit av. Igår när vi var lata och hade fuskdag-deluxe med pizza till lunch bestämde vi att vi lika gärna kunde fortsätta fuska på kvällen, hihi. Socker, sylt och sprutgrädde (vi hade visst ingen vanlig hemma) åkte på och sen in i munnen. Mums!

Här rullar dagen på och jag har faktiskt fått ett och annat uträttat, förutom den stora högen tvätt från igår som nu är fint vikt och väntar på att få hoppa in på respektive hylla i garderoben, har jag ritat en logga och pillat lite kod. En rätt så bra jobbdag med andra ord. Nu är det bara några timmar kvar och sen blir det äntligen gymmet, för hittills mår jag i alla fall fint så det vore snopet om jag inte kom iväg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer på inlägget “Våfflor ❤

 1. Åhh.. sååå gott. Måste rota fram vårt våffeljärn, känner jag. Vi har ett helt nytt – oanvänt!! – ståendes nånstans. Så kan det ju inte fortsätta alltför länge till ;)

  • Ellerhur! Den känner sig säkert helt ensam i skåpet.. lite lurad sådär.. “dom köpte mig men använde mig aldrig…” :p Jag kan fortfarande känn smaken på tungan, så jäklans gott! :D

 2. Ja verkligen! Två helt olika små människor som bott/bor där inne så egentligen inte så konstigt men ändå sjukt fascinerande eftersom att det ju är samma mamma och pappa och man tänker att man kanske borde ha en viss typ av graviditet, om du förstår :D

  Kram och jaa, senaste två veckorna har den vuxit massa :D

 3. Ja han kommer bli så snygg i det:) Byxorna älskar jag och hade velat ha dom själv, hihi. Jackan är jag såå tveksam om han kommer kunna ha då den är längre i modellen och han är ju en kortis, kommer väl hänga ner under knäna på honom, haha. Men han behöver storleken för omkretsens skull :p

  Jamen sedärja, där fick du dina våfflor! :)

  • Ja det fick jag, och vilka våfflor sen! Nu får det inte dröja för länge innan nästa gång :D

   Och ang jackan kanske den går att korta? Brukar inte va så svårt :)

  • Ja visst är det?
   Åh välkommen säger jag då och tack så mycket för de fina orden :) Jag hoppas du kommer tillbaka och tittar in då och då :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>