Godmorgon Februari

Jaha ja, godmorgon fredag och godmorgon februari. Vem tog Januari och vad hände med honom? Tiden bara ramlar iväg hur fort som helst. Ibland känner jag att jag famlar efter pauseknappen, jag vill inte glömma att njuta av här och nu. Det är klart, jag har massa trevliga saker att se fram emot, bland annat med företaget, men jag vill inte glömma bort att leva under resan dit.

Jag sitter här och sörplar kaffe och funderar på vad jag ska göra med min helt oplanerade jobbdag. Jag har ett par miniprojekt som behöver avslutas men sen är det rätt lugnt. Efter det blir det nog till att fortsätta på den där idén jag började på igår. Kul med lite nytt och lite omväxling. Så får det bli. Trevlig fredag mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Godmorgon Februari

    • Åh det varierar jättemycket. Jag försöker att inte ha fler än 4 per vecka som max för att kunna lägga ner ordentligt med tid på varje fotografering samt efterbehandling av bilderna. Jag gör ju även en del annat än just fotografering (diverse webprojekt och så) men det är fotograferingen som är mitt huvudmål och det jag tycker är roligast :)

  1. Ja visst? Sitter här och tittar på tulpanerna nu och är extra nöjd med att dom passar fint ihop med dator och min rosa mugg, haha. Friskluften hjälpte, men nu när jag kom in och satte mig blev jag tusan lika trött igen :p Ska nog passa på att vila lite medan Elliot gör.

    • Haha så kul att det finns fler som är lika “knäppa” som mig :p Jag är också sån som kan sitta och titta och välja en speciell mugg eller vad det nu kan vara för att matcha nagellacket och blommorna på bordet, osv :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>