Helsvart

Vändan till gallerian var lyckad även om jag absolut inte är kompis med siffran som stod i byxorna. För att de skulle sitta snyggt fick jag ta ett par 3 storlekar större än förra gången jag köpte byxor. Men men, det blev snyggt till slut och jag får väl helt enkelt klippa bort den där retliga storlekslappen och intyga mig själv att jag är bra som jag är. Det blev ett par avslappnade kostymbyxor, en enkel svart topp med spets över axlarna och en snygg, kort kavaj med vävt mönster, samtliga plagg från H&M. Till detta blir det ett par svarta skinnboots, en ballerinaknut i håret och enkla guldsmycken.

Det kändes så himla fel att köpa helsvarta kläder nu när jag är så inne på vitt, beige, ljusblått och puderrosa, men jag kan nog kombinera dessa plaggen var för sig med ljusare till våren och ändå hitta användningsområden för dem. Om inte annat behöver jag ju lite “kostymiga” kläder de dagar jag fotograferar företagsevent så de kommer nog till användning.

Nu ska jag jobba en liten vända till och sen äntligen äntligen gömma mig under den där filten i soffan som jag känt för hela dagen. Snart kommer älsklingen hem också, längtar lite extra efter honom dagar som denna. Hoppas er tisdag är trevligare än min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Helsvart

  1. Skit i storleken på byxorna! Om det är till någon tröst så kan du ju alltid tänka på hur jag kommer se ut beach 2013 :-P

    • Tack :) Tråkigt bara när den storleken inte finns i många märken… Känns ovant att vara större än största storleken på de affärer jag brukar handla på :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>