Så kan det gå

Ja såhär kan det se ut på mitt jobb, haha. Heeeelt galet och så underbart. Vi gjorde ett intro till dagens sändningar av eSportSM på aftonbladets nätTV med vår aldeles egna version av harlem shake. Att hålla sig för skratt när jag stod där bland alla galna vänner va inte lätt. Jag är så tacksam för denna galna delen av mitt jobb. Den ger mig så otroligt många skratt och förlänger definitivt mitt liv! Här hittar ni klippet på youtube.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentarpå inlägget “Så kan det gå

  1. Men så härligt! Bara en liten stund gör ju såå mycket! Här blev det faktiskt både lite lek och en sväng på café innan vi intog balkongen och fortsatte njuta av solen där – SÅ härligt! :D

    Hoppas att du haft en fin helg och tack för filmtipset, missat men den verkar absolut vara något helt i min smak!! :D

    KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>