Testar nytt

Oj så trött jag varit idag. Strax efter lunch var det som om någon slog mig i huvudet. Så trött och med en smygande huvudvärk på ingång sov jag två timmar på soffan. Vaknade väl en liten aning piggare. Testade att äta lite och gå en kort sväng ute i friska luften för att se om det skulle ge energi men fortfarande lika trött. Det är dock bara att glömma tröttheten för nu för ikväll är det ju poledance och då jag missat de senaste två gångerna då jag först hade influensa och sen var nere i Skåne på begravning är jag ändå väldigt sugen på att köra ett pass.

På den lilla promenaden tidigare passade jag på att svänga inom Espresso House och införskaffa chailatte pulver. Har ju tidigare kört med chai syrup så det ska bli intressant att testa detta. Det är ju detta pulvret de använder på EH så i teorin borde det ju bli gott (även om jag fuskar och micrar mjölken istället för att skumma den). Om inte annat är ju burken sjukt härlig med sina glada färger.

Dags att packa träningsväskan här så jag önskar er en trevlig kväll mina fina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Testar nytt

  1. Han tar det riktigt bra! Han är väldigt gullig mot henne, gillar att hjälpa till med blöjbyte, han klappar försiktigt och tycker det är skoj att jämföra tex sina händer och fötter med Noomis, och så säger han “Elliot har stooooora fötter!”, haha. Men lite svartsjuka har vi sett med. Elliot är rätt pappig och häromkvällen när Noomi låg på Jens bröst fick ju Elliot såklart för sig att han skulle sitta i pappas knä. “Pappa ta bort Nooooomi!” tjatade han (fast med ett leende på läpparna faktiskt), han har inte blivit arg/ledsen pga henne nångång utan i det stora hela tycker han nog mest det är roligt:)
    Och varje morgon när han ska till dagis säger han “Hejdå mamma. Hejdå Noomi” och har vi tur får vi varsin puss med <3

    Åh den där har jag med, fast i cerise, dom måste ändrat färgen. Iaf, jättegod! Men jag gör den som ischai, tycker det blir alldeles för sött när den är varm, fast du gillar ju sånt? hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>