Hatkärleken som blev till kärlek

Jag har, sedan jag först såg dem, haft en hatkärlek till den här typen av skor. Å ena sidan är de ju så fula och konstiga men samtidigt så snygga och tuffa. På senaste tiden har jag nog mer och mer lutat åt att jag gillar dem och igår när jag provade dessa blev jag kär. Jag hade så svårt att välja färg. Praktiskt med svart men så vårigt och fint med de beiga. Jag provade även svarta i andra affärer innan vi kom till Skopunkten där jag hittade dessa och där låg de i prisklass mellan 400 och 1000kr/par. Så min lycka när de här var på klubbpris till 199kr/par och man dessutom fick andra paret till halva priset? Total! Jag behövde inte välja färg utan fick två par snygga vårskor för 350kr! Superfynd om du frågar mig!

Här har det visst redan hunnit bli eftermiddag efter en riktigt lyckad fömiddag/lunch med filminspelning till mitt nya lilla företagsprojekt. Superkul och riktigt bra resultat! Nu ska jag strax springa iväg på ett pass Pole Dance och Sara ska passa på att träffa en av sina andra vänner här uppe i Stockholm. Vi hörs lite senare mer fler av mina fynd, hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer på inlägget “Hatkärleken som blev till kärlek

 1. Hatkärleken känns igen och jag tänkte direkt njae när jag såg dina bilder nu.
  Men som sagt hatkärlek är det och jag tror nog att om jag skulle prova dem så kanske… De ljusa var superläckra nu när våren verkar vara på intågande =)

  Skopunkten is lovely!

  Ha en fin söndag!

  • Ja de ljusa till ett par ljusa jeans blir riktigt vårigt :) Eller till ett par svarta för lite mer kontrast :) Jag är supernöjd :)

 2. Åh, har varit på jakt efter ett par perfekta såna hur länge som helst utan att hitta några jag verkligen trivts med. Men dom där, dom är ju hur bra som helst! Och till superpris dessutom.. Det måste jag kolla in! :D

  • Gör det! Och fråga efter deras “komfortsula” för 20 kr att lägga i. ALLA skor blir så sjukt mycket skönare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>