Mellanstadietoast

Ni anar inte hur vi har städat här hemma. Galet! Och när jag säger städa menar jag inte dammsuga lite eller skrubba badkaret, jag menar plocka upp och sortera och plocka in allt som skulle vara i förvaringsmöblerna som nu är tillräkligt färdiga för att användas. Sådant som i flera månader stått i IKEA-kassar på golvet. Så otroligt skönt att kunna se golvet på lägenheten igen, haha. Och lägenheten känns mycket större och ljusare. Det är fortfarande en del kvar men inte värre än att jag borde hinna det under dagen innan Sara kommer hit. Skulle även behöva hinna med några timmars jobb men de får jag nog ta på ett café i eftermiddag eller så för är jag kvar här hemma kommer jag bara kunna koncentrera mig på röjjandet.

I och med allt röjjande fanns det inte tid till mycket annat och gårdagens middag blev underbart goda toast. Nej, inte snoffsiga toast skagen utan mellanstadie-toast, hihi. Ni vet varma mackor i toastjärn med massor av ost emellan. Riktigt gott var det och så enkelt. Tråk-bloggaren här ska i alla fall tvätta några maskiner nu på förmiddagen och fortsätta med städandet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>