Säg hej till mina muskler

Dagen har fortsatt i samma lugna tempo som den började och jag har njutit av att vara just här. Hemma. Ljuset som reflekteras och stutsar mellan husväggarna in i vår lägenhet. Matlådan till lunch som bästaste sambon lagade igår. Mitt jobb. Mina drömmar.

Morgonens huvudvärk har äntligen släppt och jag har fått en hel del gjort nu på eftermiddagen. Ikväll väntar ett pole dance pass, det första på nivå tre, och fram tills dess tänkte jag fortsätta jobba i lugn takt. Ska bli skönt att säga hej till mina muskler igen efter att inte ha tränat på en vecka. På vägen hem från träningen blir det nog till att investera i en ny bukett underbara tulpaner då bilden är från förra veckan och samma bukett ser väldigt hängig ut idag.

Vad har ni för planer för kvällen? Själv ska jag fortsätta tjata om det där lugnet (som jag tror att jag desperat behöver just nu) och så får det bli nya tag och ny energi imorgon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Säg hej till mina muskler

  1. En lugn kväll framför tv:n räknar jag med ikväll:)
    På fm så var jag på gymmet och det var så skönt, solade och det blev 60 min på crosstrainern sen vart jag väldigt go i kroppen *hehe*

    • Härligt! Ja det ska bli riktigt skönt att få ta i lite och sen när man kommer hem sjunka ner i soffan och slappa med sambon :)

  2. Ja så skönt! Kände mig så himla pigg när hon vaknade för mat och när jag kollade på klockan så fattade jag varför:) Brukar annars vara mer död än levande när hon vaknar mitt i natten och vill käka.. Sen somnade jag om och var sååå trött när Elliot vaknade lite senare, men när vi väl gått upp så blev jag pigg igen, hihi.
    Och ja, älska kaffemaskiner och så glad att jag fått en ny, vår andra var verkligen hemsk där på slutet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>