Snyggaste vårjackan

Hur kunde det bli söndag kväll såhär snabbt? Min helg har varit den bästa på länge, rolig, underbar och händelsefull. Perfekt! Eller ja, perfekt om man bortser från att den tog slut alldeles för fort. Nu i eftermiddag körde jag ett extra polepass och på vägen hem mötte jag upp sambon i affären och så testade vi lite av deas “varma lunchsortiment” som de tydligen serverar även halv 6 på kvällen en söndag. Förvånansvärt gott och fräscht.

Nu om en stund blir det nog lite avslappnat mys i soffan, han och jag, framför en TV-serie eller två. Vi har ju knappt setts alls i helgen, han upptagen med jobb i Jönköping och en natt borta och sen fest igår, jag med Sara. Så skönt att få en liten stund bara vi två. Sara är ju som sagt och hälsar på en av sina anda vänner här uppe men kommer tillbaka hit ikväll innan hon åker hem imorgonbitti. Idag önskar jag verkligen att helgen ville va lite längre så hon kunde stanna.

Jag lovade ju förresten att visa er vårjackan jag fyndade (det var ju 20% på hela butiken) på Vero Moda igår. Jag är så obeskrivligt nöjd och tycker den är så galet snygg. Den finns fortfarande kvar i några storlekar i varje färg (finns både beige och svart) på deras hemsida. Utan tvekan den snyggaste vårjacka jag haft, skinnjackorna kommer få tuff konkurrens av denna när plusgraderna kommer hit lite mer på allvar. Älskar den!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer på inlägget “Snyggaste vårjackan

    • Visst är den! Jag går och tittar och tar lite på den hela tiden och hoppas att det snart ska bli vår så jag kan använda den, hihi :)

    • Ja jag är så himla nöjd :) Nu längtar jag om möjligt ännu mer efter vår och plusgrader så jag får använda den, hihi :)

  1. Så himla snygg! Så härligt med vårkläder :) Du om någon borde ju ha fina foton på väggarna kan man ju tro men det stämmer nog det där ordspråket med att skomakarens barn har de trasigaste skorna ;) jag hann aaaldrig klippa mig när jag jobbade som frisör :)

    • Ja så så så nöjd.. Vill ju använda den nu men bara en halv grad ute gör att det kanske blir lite väl mycket isbit :p

  2. Jag har sett den jackan på Instagram och härinne och tycker den är jättefin.Va inne i går och kikade och då fanns bara M kvar,måste varit ett tecken,dessutom med 20 % rabatt så nu är den beställd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>