Underbara motljus

Ganska så nyss hemkommen från en nästan milslång promenad och redan ombytt till aerobicspasset om lite mindre än en timme. Riktig träningspepp idag och efter lunchen kom jag verkligen igång med jobbet också och fick en del gjort. Härligt!

Måste springa till gymmet nu för att inte missa passet men ville visa de här två bilderna från i Söndags. Var inte alls meningen att jag skulle fota men ljuset var så otroligt härligt att jag inte kunna hålla mig utan tog ett fåtal bilder. Tack fina Brita för att du modellade och hjälpte till med mitt lilla filmprojekt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Underbara motljus

  1. Hahah ja, otroligt häftigt vilken inlärningsförmåga de har! Från att ha pratat i princip bara svenska för lite mer än ett halvår sedan så pratar hon numer nästan bara norska och kul att hon kan lära oss lite ja :D

    Tror det måste komma från att jag sagt eller säger “nejmen Lova mamma kan inte den” tex när hon sjunger :P

    Kram vännen, jättefina bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>