En bra start på veckan

Såhär gott åt vi ute på stan igår, vrålhungriga efter shoppingturen. Hittade tre fina bastoppar på H&M Logg och ett par välbehövda t-shirt BH:ar. Vi körde ett riktigt hårt armpass på gymmet med tuffa intervaller på löpbandet som “uppvärmning” igår och ett minst lika tufft pass idag med samma start och sen riktigt tunga benövningar och en hel del mage på det. Underbart att få ta i lite igen och det kändes otroligt bra i knäet vilket är en lättnad. Hoppas att det håller i sig så att jag kan få tillbaka lite kontinuietet i träningen.

Nu ska Sara snart åka hemmåt och det innebär ett par timmars jobb för mig och sen hoppas jag på en mysig film med min fina sambo hemma i tv-soffan. Våren har helt gått och gömt sig nu igen, kallt och snöflingor som singlar ner mot marken lite då och då så ett varmt bad med det nya badskummet jag köpte häromdagen lockar också. En skön star på veckan dock, vädret till trots. Hoppas att er vecka börjat bra!

Look at the lunch we had yesterday! So good! I found tree cute tops at H&M Logg and a couple of simple t-shirt bras during our shopping and then we ended up doing a really tough arm workout at the gym. Did two tough ours today as well and I’m so happy that my knee feels good after HIIT running on the treadmill. Hope it stays that way, I really need to find my way back to some continuity.

Sara is going home in a couple of hours which means I’ll squeeze in some work and then I’m hoping for a nice movie with my boyfriend. Spring has gone into hiding again, cold and snowy, which brings up thoughts of hot baths to try out the new bubble bath I bought a couple of days ago. Despite the weather I feel like this week has started on a high note and I’m hoping yours did too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>