Grått som vilken höstdag som helst

Tittut i eftermiddagen! Här har det körts pyjamasbyxor framför datorn dagen lång. Har luftat de flesta Adobeprogrammen idag och pillat både lite på en video men också fixat grafik i både Photoshop och Illustrator till mina nya prislistor i InDesign. Till detta har det druckits fler koppar Rooibos te än jag kan räkna. Med lite honung sådär så det blir varmt och sött.

Varmt och sött är ju vad man behöver när man tittar ut genom fönstret. Mitten på april och mulet och grått som vilken höstdag som helst. Dagar som denna behöver man verkligen inte skämmas för att sitta inne och jobba utan att så mycket som närma sig ytterdörren.

Well hello there! I’m still in my pajamas after a full days work at home. I think I’ve used next to every Adobe program I own today, video in After Effects, graphics in Photoshop and Illustrator and new price lists in InDesign. This has been accompanied by numerous cups of rooibos tea. With a bit of honey to make it hot and sweet.

Hot and sweet is exactly what you need looking through the window. We’re in the middle of April and by the looks of it it might as well have been a old fall day. Days like these I’m not the least ashamed of sitting 12 hours by my PC without a thought of stepping outside.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Grått som vilken höstdag som helst

    • Härligt! Ja här har REGNAT hela natten. Kanske inte låter så spännande men det är ju första gången på kanske 5 månader som det regnar istället för snöar så jag är glad ändå :D Välkommen hit förresten! Hoppas att du tittar tillbaka fler gånger :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>