När kreativiteten är i botten städar jag frysen

Vissa dagar, när motivation och inspiration är som bortblåst och man städar frysen istället för att redigera bilder, då är det skönt att vara egenföretagare. Att jag kan jobba en timme idag och femton imorgon, det passar mig fint. För städa frysen, det är vad jag gjort idag. Städat frysen, gått promenad, diskat, gjort mina 60 squats i squat challenge som “alla andra” på facebook gör, spånat idéer utan att komma någon vart och läst lite i en bok. Ibland kan jag bli otroligt frustrerad på sådana här dagar men så inser jag att så är livet när man har ett kreativt arbete och dessutom händer det ofta att jag sitter och jobbar 12 timmarsdagar.  Är det inte bättre imorgon går jag och sätter mig på ett fik och jobbar, det brukar alltid få upp inspirationen!

Some days, when you clean the freezer instead of edit photos and your motivation is zero, it’s good to be self employed. To know that it’s ok if I work one hour today and fifteen tomorrow. Because that’s what I’ve done today, cleaned the freezer, went for a walk, did the dishes, did 60 squats for squat challenge (see your facebook feed, I’m sure it’s there), brain stormed ideas without luck and read a couple of pages in a book. Days like these sometime drive me crazy but then I realize, that’s what having a creative job is all about. Besides, I often work 12h days. If my motivation and inspiration isn’t back tomorrow, I’ll head over to the café and work from there. That always makes me inspired!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “När kreativiteten är i botten städar jag frysen

 1. Åh LBP, det älskade jag när vi hade PS3!! Tyvärr är det sålt nu men Sims skulle jag ju kunna rota fram, hihi, synd bara att det måste spelas framför datorn och här klarar jag knappt att sitta längre pga ont, hua, men snart är vi i mål!!

  Kramar

  • Du får köra sims på laptop liggandes i soffan :p Gjorde jag alltid förr när jag va sjuk. Nu blir det mest LBP :)

 2. Ja dyrt är det med hästar tyvärr :-(
  Jag borde städa ur frysen jag. Kanske bra att passa på att göra det medans det fortfarande är minusgrader om morgnarna…

  Trevlig kväll & hoppas att inspirationen dyker upp för dig!

  • Ja det låter ju som en bra plan.. inte för att här är några minusgrader kvar men det är ju i alla fall inte 20+ än :p

   Inspirationen är back on track, allt lugnt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>