Titta titta det rör sig!

Ojdå, nu vet jag inte riktigt vad jag gett mig in på. Idag skulle ju ha varit en helt underbar dag med sol och fotografering och filmning i Humlegården. Men jag vaknade med elaka magsmärtor (fel dag i månaden helt enkelt) och en av tvillingtjejerna jag skulle fota mådde också dåligt så vi ställde in och bestämde oss för att boka om till en annan dag. Detta gav en helt oplanerad dag för min del och någon gång runt lunch, när värken äntligen började släppa, fick jag den brillianta (eh eller?) idén att spela in min första videoblogg någonsin. Planen är nämligen att ha lite videobloggsinlägg på min fotoblogg och då blanda film från fotograferingar med diskussioner kring olika bilder.

Det var helt galet konstigt att prata med sig själv, eller ja kameran, och jag upptäckte en massa härliga fel med mig själv. Men men, det blev ju rätt okej tillslut. Eller vad säger ni?

Oh my, I’m not entirely sure what I’ve gotten my self into. Today should have been a wonderful day out shooting in the sun but I woke up with stomachache and one of the girls I was supposed to photograph felt sick as well. We canceled, re-booked and I was left with an empty day to fill. Around noon, when the ache finally faded I got the brilliant (eh.. well..) idea of shooting my first video blog. The plan is to have video content regularly on my photo blog and mix video from photo sessions with discussions about selected photos.

It was really weird talking to my self, or the camera, and I noticed a bunch of stuff I could really do better. But hey, it turned out ok in the end I think. Or what do you think? (Sorry guys, video’s in Swedish)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Titta titta det rör sig!

  1. Håller på att göra om lite i listan med bloggar jag tipsar om och har bytt ut textlänkarna till bildlänkar, tänkte bara höra om jag kan sno det här bilden så att jag kan lägga till dig på listan igen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>