Flyttfix

I helgen (och veckan innan) har jag verkligen haft fullt upp. Så först och främst, vi vann budgivningen på den fina lägenheten jag visade upp i förra inlägget!! Känns superbra och jag är så himla glad! Längtar oändligt mycket tills det är dags att flytta! Vi skrev på papprena i fredags, kvällen efter vi pratade med en mäklare om vår nuvarande lägenhet och fick den värderad. Eftersom vi redan skrivit på den nya är det snabba bud med lilla ettan. På onsdagförmiddag ska den fotograferas och då ska den j uvara så fin den bara kan bli.

Tobias hade olägligt nog kurs i Örebro hela lördagen och hela söndagen så lilla jag fick fixa mycket själv. Nervöst som fasen när man har en snickare som sambo som kommer komma hem och bedömma ens jobb. Men jag fick godkänt i alla fall, hihi. Så jag har målat väggen under loftet samt smyckesförvaringen som är inbyggd i väggen. Jag har målat de väggfasta hyllorna i ett av hörnen och jag har frostat glaset på garderobsdörren vi satte upp i fredags. Dessutom har jag hittills fyllt 12 flyttkartonger med saker vi kan leva utan de närmsta veckorna.

Då och då har jag dessutom käkat marängsviss för lite extra energi!

This weekend (and the week before), I have been really busy. So first of all, we won the bidding for the nice apartment I showed in the last post! Feels great and I’m so happy! Can’t wait until it’s time to move in! We signed the papers Friday evening after we talked to a real estate agent about our current apartment and got it valued. Since we’ve already signed the papers for the new apartment, it’s all in on selling this one. On Wednesday morning, the photographer will be here to takes photos for Hemnet and that’s when we want it to look as nice as possible.

Tobias had inconveniently enough classes in Örebro all day Saturday and Sunday so I had to fix several things on my own. A bit nervous when you have a carpenter as your boyfriend, who will come home and judge the job. But I got an ok anyway, haha. I painted the wall under the loft and jewelry storage that’s built into the wall. I’ve painted the wall mounted shelves in one of the corners and I have frosted the glass on the closet door we put up last Friday. Also, I have filled 12 boxes this far of things we can live without the next few weeks.

Every now and then I also munched meringue dessert for some extra energy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer på inlägget “Flyttfix

  • Tack! Ja.. det är fortfarande lite blandade känslor här, går inte att bo finare än den ettan vi har nu, men det är helt enkelt för lite plats :(

 1. Så himla roligt med er flytt! Kan avslöja att det verkar bli färdigt med vår ombildning inom bara en par veckor, så roligt! Men jag par inte riktigt ropa hej så jag skriver inget på bloggen tror jag innan det är helt klart.. Men åh som jag längtar efter att kunna planera flytt! Kramar ❤

  • Ja som jag längtat efter större! Samtidigt kommer jag verkligen sakna denna lilla etta.. den har verkligen allt!

 2. Jaaaa, det är underbart! Nu är dock regnet här, haha, men värmen verkar ju stanna iallafall så det känns inte som sån baksmäll ändå :D

  Ska svara på mailet också :D

  Kramar och miljooooner grattis till nya lägenheten, SÅ glad för er skull <3

  • Hihi ja.. nu verkar ju ändå någon slags vår/sommar ha kommit för att stanna :)

   Hihi gör så :)

   Och tack <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>